Verkoop en Logistiek

Verkoop
Vanuit de filosofie om een dagvers product te leveren van hoogwaardige kwaliteit verzorgt Welles BV vanaf 1 januari 2015 haar eigen afzet van komkommers. Zo zijn de lijnen kort, kunnen we perfect voldoen aan de wensen en behoeften van de klant en heeft de consument uiteindelijk een beter en smaakvoller product. Voor vragen en informatie neemt u contact op met de afdeling sales. 

 

Logistiek
De verpakte komkommers van beide locaties worden dagelijks naar koelcellen vervoerd. In deze cellen worden de komkommers op de juiste temperatuur gebracht en bewaard, zodat de kwaliteit kan worden gewaarborgd. Bestellingen kunnen aldaar worden opgehaald of op één van de productielocaties indien wenselijk. 

 

Verpakken en sorteren
De komkommers worden op de locatie, waar ze zijn geoogst, automatisch op gewicht gesorteerd. De producten worden vervolgens in het bestelde fust verpakt. Vrijwel elke verpakking kan worden geleverd. Bijvoorbeeld dozen, klapbakken, starre bakken en ifco’s. De komkommers kunnen ook in de eigen ‘Welles’-doos worden geleverd. Elke verpakking wordt voorzien van sticker of steekkaart waarop het GLN-nummer en de dagcode is vermeld.